La visió del CTFC és esdevenir un centre de referència en el context mediterrani i del sud d’Europa, des de Catalunya, mitjançant la consolidació d’un hub d’excel·lència en recerca i transferència de tecnologia cap a la societat.


Estratègia 2019 - 2025

El CTFC adopta com a guia l'estratègia general de recerca desenvolupada per l'Institut Forestal Europeu (EFI) en la seva visió i estratègia per a l'any 2025. A partir d’aquesta, el CTFC es planteja desenvolupar la seva especificitat, principalment en el context del Mediterrani i del sud d’Europa.

La implementació de l'estratègia del CTFC es basa en tres programes interdisciplinaris. Els temes de bioeconomia (futura sostenibilitat) i de governança (opcions de polítiques i implementació) s'integren en el marc del programa de recerca bioeconomia, salut i governança (BIOGOV), mentre que les activitats dutes a terme històricament des del CTFC en el marc de les avaluacions de la resiliència (processos forestals i pertorbacions) es desenvolupen en dos programes: Dinàmica del paisatge i Biodiversitat (LANBIO) i Gestió forestal multifuncional (FORMAN). La transferència de coneixement i de tecnologia (KTT) també serà un instrument per assolir aquests objectius.

Per implementar la seva nova estratègia, el CTFC desenvoluparà dos plans independents (recerca i transferència).
Subscriu-te
al nostre newsletter
Dona't d'alta al nostre newsletter i podràs seguir de primera mà totes les novetats del CTFC.