Personal /Bioeconomia, salut i governança
Rodríguez Fernández-Blanco, Carmen
Socioeconomia i governança de sistemes rurals
   
carmen.rodriguez@ctfc.cat

Carmen Rodríguez és doctoranda a la Universitat de KU Leuven (Bèlgica). Desenvolupa el seu treball en el marc de la MSCA-ITN Pyrolife i treballa a l’Institut Forestal Europeu des del 2016. També està associada a CTFC.

L’any 2016 es va graduar a la Universitat Politècnica de València, obtenint un 9,7 al seu TFC, centrat en els règims de la política forestal internacional. Va desenvolupar aquest treball mentre treballava amb la càtedra de Política de Conservació de Boscos i Natura a la Universitat de Göttingen, on va estudiar durant dos anys.

La seva experiència es relaciona principalment amb la recerca qualitativa, que ha aplicat a diferents àrees de coneixement, com la política forestal internacional, els productes forestals no fusters, els sistemes socioecològics, la resiliència socioecològica, els incendis forestals, la innovació social i la bioeconomia circular a la Mediterrània. Té experiència amb diferents metodologies com ara entrevistes en profunditat, anàlisi de contingut, grups focals i implementació d'accions d'innovació.

Abans de Pyrolife, ha treballat en altres projectes europeus, com SIMRA (H2020), SPONFOREST (Biodiversa) i StarTree (FP7).

Subscriu-te
al nostre newsletter
Dona't d'alta al nostre newsletter i podràs seguir de primera mà totes les novetats del CTFC.